MUSEUM VAKDAGEN

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen vernemen dat wij deelnemen aan de aller eerste MUSEUM VAKDAGEN in het Evoluon op woensdag 27 of donderdag 28 mei 2015. Dit initiatief is tot stand gekomen vanuit de vraag naar een vakbeurs voor de directie, de sales en marketing, de communicatie, de beveiliging en facilitaire afdelingen van de musea.

Dit is niet zomaar een bezoek, dit is een vakbeurs waar de musea uit Nederland en Vlaanderen centraal staan en waar alle aspecten die daar mee gemoeid zijn tezamen komen. U kunt daarbij natuurlijk denken aan onderhoud, beveiliging, conservering van de collectie, inrichting, maar natuurlijk ook de niet te vergeten catering.

Tevens zijn er op beide dagen lezingen bij te wonen, hieronder een kleine opsomming; De nieuwe directeur van het MAS, Marieke van Bommel, zal haar visie geven. Of een duidelijke kijk op strategische verschillen binnen de musea met als spreker Laurine van de Wiel van het Van Gogh museum. Wanneer je meer duidelijkheid wil over hoe je meer inkomsten kunt generen via fondsenwerving en sponsoring kom dan naar de lezing van Denise de Boer van het Amsterdam Museum. Maar kijkt u ook vooral op de site van de MUSEUM VAKDAGEN voor een duidelijk overzicht van welke lezingen er zijn en wanneer.

Bent u benieuwd en wilt u graag een kijkje nemen in de wondere wereld van de catering in en rondom de musea, dan bent u van harte welkom als onze gast op stand 0.10! Laat ons even weten wanneer u denkt te komen, zodat wij u een toegangskaart kunnen toesturen en er een drankje en een hapje voor u klaar staat.

Mede namens de organisatie van de MUSEUM VAKDAGEN begroeten wij u graag op één van beide dagen.

Select Catering – 020-647 58 88 - info@selectcatering.nl

Lees meer over de Summum Lounge of Van Gogh Museum