IJ-LOUNGE, EYE FILMMUSEUM

“EYE laat je anders kijken” is de slogan van EYE filmmuseum. Dat doen zij zeker. Het museum laat zien hoe bewegend beeld medebepalend is voor de manier waarop wij onze wereld begrijpen en ervaren. Het museum is gevestigd in het opvallende witte architectonische gebouw aan het IJ, tegenover het Centraal Station.

Naast verschillende zalen die zij verhuren, is EYE tevens een cinema en beschikt zij over maar liefst 4 filmzalen, een wisselende expositie, een educatieve afdeling en een gigantische collectie van 40.000 films als kunst, vermaak, cultureel erfgoed en maatschappelijk document.

De IJ-lounge is gelegen op de begane grond van het EYE filmmuseum en heeft een terras op de kade aan het IJ. Tijdens SAIL 2015 (19 t/m 23 augustus) is de IJ-lounge te huur voor ontvangsten, recepties en diners met een maximale capaciteit van 70 personen en tevens de ideale opstapplek voor een rondvaart langs de tallships, om daarna weer terug te keren voor een afsluitende borrel of diner. Select Catering of EYE Banqueting schrijven graag een passend voorstel voor u.

Neem gerust contact op met de afdeling Sales & Events van EYE (020-5891401) voor beschikbaarheid en mogelijkheden. Er zijn nog slechts een paar dagen beschikbaar.

Wilt u meer informatie over de SUMMUM, leest u hier meer.