SUMMUM LOUNGE

Select Catering is gevestigd in de General Aviation Terminal te Schiphol, waar het kantoor aansluit op het ruim 2 jaar oude zusterbedrijf de ‘Summum Lounge’. De Summum Lounge is een exclusieve hospitality lounge welke geschikt is voor een breed scala aan evenementen; van vergaderingen, trainingen en productpresentaties tot lunches, recepties en diners. Gedurende de bijeenkomst is de Summum Lounge exclusief voor u gereserveerd en kunt u gebruik maken van de twee boardrooms de bar-lounge en een grote cigar room met patio voor de rokers. De culinaire invulling wordt door restaurant de Bokkedoorns** uit Overveen verzorgd, waarmee Select Catering al ruim 25 jaar samenwerkt.

Een bijzondere locatie waar je je bij binnenkomst waant in luxe en klasse en waar anonimiteit en discretie voorop staan. Kortom het summum! Een prachtige ruimte waar Select Catering graag gebruik van maakt in de vrije uren voor het ontvangen van klanten tijdens productie meetings voorafgaand aan een groot evenement. Tevens wordt de lounge gebruikt voor tastings, waarbij het diner wordt geproefd met bijpassende wijnen en mastiek voor een perfecte uitvoering.

De Summum Lounge is ontstaan vanuit de zusterbedrijven Select Catering en Spirit Hosting & Promotions. Beide bedrijven zijn actief op verschillende locaties en werken voor verschillende opdrachtgevers. Voor de Summum Lounge zijn de krachten gebundeld en kan zowel Select Catering als Spirit Hosting & Promotions hun specialiteiten laten zien.

Bent u benieuwd? Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie of een glas wijn bij Select Catering en geven u een rondleiding door de Summum Lounge.

Wilt u meer informatie over de IJ-Lounge, leest u hier meer.