Museumpartycateraar

Musea zijn bijzondere, maar ook complexe evenementenlocaties. De gebouwen zijn ingericht op de kunst, dat is waar het immers om draait. Borrelen en dineren tussen de kunst zorgt daarom vaak voor een leuke uitdaging. Zowel logistiek gezien: de lange afstanden die moeten worden afgelegd van de keuken tot de dinertafels, als de strenge regels en brandveiligheidseisen waarbinnen gewerkt moet worden.  

Select Catering heeft gedurende haar bestaan de nodige ervaring opgebouwd en is inmiddels museumpartycateraar en specialist in Amsterdam en omstreken. Ieder museum is uniek en vraagt om een andere aanpak conform de regels en mogelijkheden. Hieronder kort enkele mogelijkheden in musea waar Select Catering preferred cateraar is.

Stedelijk Museum

Na de indrukwekkende heropening die wij hebben mogen verzorgen in 2012 is Select Catering een vaste cateraar in het Stedelijk Museum. Afgelopen maand is de nieuwe tentoonstelling van de kunstenaar Matisse geopend; een inspirerende verzameling kleurrijke kunst. Een bijzondere mogelijkheid voor een zakelijke bijeenkomst, waarbij uw gasten een exclusieve rondleiding krijgen door de tentoonstelling, waarna Select Catering de culinaire invulling zal verzorgen. Hierbij kunt u kiezen voor een exclusief diner of een uitgebreide borrel geheel in de stijl van Matisse met een moderne, Franse invulling, waarbij de kleuren van het bord af springen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de evenementenafdeling van het Stedelijk Museum (020 – 573 27 32).

Het Scheepvaartmuseum

Select Catering is al ruim 15 jaar preferred cateraar in Het Scheepvaartmuseum en kent deze locatie dan ook als geen ander. Mogelijkheden kunnen variëren van grote feesten en walking- of sit down diners op het Open Pleyn, exclusieve bootdopen op de steiger tot kleine en intieme recepties en diners in de Heldenhoek. Een bijzondere locatie die vele mogelijkheden biedt, waar de evenementenafdeling van Het Scheepvaartmuseum (020 - 523 22 46) u graag meer over vertelt.

Rijksmuseum

Wanneer men Amsterdam zegt, wordt in dezelfde zin vaak het Rijksmuseum genoemd. Een unieke locatie, waar slechts enkel de begunstigers van het museum de mogelijkheid hebben om een evenement te organiseren tussen de kunst. Als vaste cateraar met een aantal trouwe klanten heeft Select Catering een groot aantal indrukwekkende diners mogen uitvoeren en met de tentoonstelling ‘Late Rembrandt’ liggen er komende maand speciale evenementen in het verschiet

EYE Filmmuseum

Het Filmmuseum EYE openende haar deuren in 2012, waarbij Select Catering de grote opening mocht verzorgen. Het museum is gevestigd in het gloednieuwe opvallende gebouw aan het IJ en leent zich uitstekend voor een diversiteit aan evenementen. Door de verschillende bioscoopzalen is EYE een ideale locatie voor congressen, maar tevens een uitgebreide borrel of walking dinner met prachtig uitzicht over het IJ behoren tot de mogelijkheden. Als vaste cateraar in EYE schrijft Select Catering graag een voorstel op maat aan de hand van uw specifieke wensen voor het evenement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sales & Events van EYE (020 - 589 14 01).

Klikt u op de volgende links om naar de overige onderwerpen uit de nieuwsbrief te gaan, Metakids Lente lunch of Museum Vakdagen