Metakids Lente lunch

Metakids is een stichting die met de spirit 'Kansloos bestaat niet!' fondsen werft om onderzoek naar stofwisselingsziekte te financieren. Daarnaast zorgt Metakids ervoor dat stofwisselingsziekte meer zichtbaar en bekender wordt.

De naam Metakids is afgeleid van metabolisme, een synoniem voor stofwisseling. Van de 800 kinderen die per jaar in Nederland worden geboren met stofwisselingsziekte overlijdt ruim de helft voor hun 18e verjaardag. Daarmee is stofwisselingsziekte zeer waarschijnlijk doodsoorzaak nr. 1 bij jonge kinderen.

Sinds 2007 sponsort Select Catering het jaarlijkse benefietevenement de ‘Metakids Lente lunch’. Een middag vol entertainment, culinair op hoog niveau en veilingen met als doel om zo veel mogelijk geld op te halen. In samenwerking met Bureau Kellerman wordt de Kromhouthal omgetoverd tot een sfeervolle setting voor een lunch van ruim 250 personen, waarbij de culinaire invulling wordt verzorgd door Ron Blaauw.

Een bijzonder evenement waar Select Catering met veel plezier aan meewerkt. Ook dit jaar weer was het een groot succes, waarbij een bedrag is opgehaald van maar liefst €144.816 euro.

Op naar volgend jaar!

Klikt u op de volgende links om naar de overige onderwerpen uit de nieuwsbrief te gaan, Museumpartycateraar of Museum Vakdagen