• summum the private jet lounge
  • summum the private jet lounge
  • summum the private jet lounge
  • summum the private jet lounge
  • summum the private jet lounge

Summum, the private jet Lounge


Een zeer exclusieve vergaderlocatie waar ultieme gastvrijheid en anonimiteit voorop staan. Dit is tot in detail vertaald naar design, service en food and beverages.DE OPRICHTERS

De Summum Lounge is opgericht door Tom Jongen, eigenaar van Spirit Hosting & Promotions & Select Catering en restaurant de Bokkedoorns.

Spirit Hosting & Promotions verzorgt de juiste gastheer of gastvrouw voor ieder evenement of elke gelegenheid, een representatieve host die goed begrijpt wat gastvrijheid is.

Onder regie van John Beeren groeide restaurant de Bokkedoorns uit tot een waar begrip. Elke dag opnieuw gaat het team tot het uiterste om de gasten culinair te verwennen. Restaurant de Bokkedoorns, al meer dan 50 jaar een begrip en ruim 20 jaar in het bezit van twee Michelinsterren.

DE KWALITEIT

Anoniem
Het is bij ons mogelijk om compleet anoniem de lounge te betreden en in de lounge te verblijven. Hierdoor is discretie gegarandeerd. Van buitenaf is het hiernaast niet mogelijk om te zien wie er aanwezig is.
 

Exclusive
U boekt de Summum Lounge alleen in zijn geheel waardoor u de gehele lounge inclusief een hostess tot uw beschikking heeft.

De locatie, met uitzicht op de private jets, de inrichting verzorgd door architectenbureau FG Stijl en het eten bereid door restaurant de Bokkedoorns zorgen gezamenlijk voor een bijeenkomst op top niveau.

Gastvrij
De hosts en hostesses van Spirit Hosting & Promotions weten wat gastvrijheid is, het zit in de genen van het bedrijf. De host of hostess maakt dat u het aan niets tekort komt tijdens uw bezoek aan deze vergaderlocatie.
 

INFORMATIE VERHUUR

Doordat de Summum Lounge alleen in zijn geheel verhuurd wordt is exclusiviteit gegarandeerd. Door de verschillende ruimtes zijn er tal van mogelijke doeleinden voor het boeken van de lounge, denk aan: 

Vergaderingen
Recepties
Break-out sessies
Rondetafels
(product) Presentaties
Borrels
(walking) Dinners
Lunches
 

De ruimte bestaat uit: 

  • Executive boardroom 
  • Side boardroom 
  • Cigar room + Patio 
  • Lounge
     
De grote vergaderkamer (executive boardroom) is beschikbaar tot 25 personen, de kleine vergaderkamer (side boardroom) tot 10 personen. Daarnaast is er een grote lounge welke beschikbaar is tot 100 personen en een rookruimte (cigar room) met patio.

Mocht u meer informatie willen kunt u contact opnemen met +31 (0)20 405 499 1, of voor meer informatie en een impressie op www.summumlounge.nl