• Spirit Hosting
  • Spirit Hosting
  • Spirit Hosting
  • Spirit Hosting
  • Spirit Hosting

Spirit Hosting & Promotions


Een goede indruk maken op een beurs, congres of bij ontvangst aan de receptie is essentieel voor het imago van uw organisatie. Spirit Hosting & Promotions is sinds 1990 de aangewezen partner op het gebied van hostess dienstverlening.
Spirit Hosting & Promotions is voort gegroeid uit Select Catering en zet sinds 1990 gekwalificeerde medewerkers in vóór en achter de schermen tijdens promoties, beurzen, congressen en evenementen én in de front office van organisaties. Spirit Hosting & Promotions is het verlengstuk van een groot aantal trouwe, gerenommeerde organisaties. Spirit Hosting & Promotions bestaat uit een netwerk van ruim 850 hostesses, promotors en receptionistes. Spirit Hosting & Promotions kennen de medewerkers goed en weten zo de perfecte match voor elke opdracht te vinden.DIVERSIE DIVISIES

Spirit Hosting & Promotions bestaat inmiddels uit 4 divisies, waaronder Hospitality Service, Retail Service, Reception Service en Faces.

Hospitality Service: geselecteerd op gastvrijheid, professionaliteit en representativiteit

Met onze Hospitality Services zorgen we ervoor dat de gasten van uw evenement professioneel en met een warme glimlach worden ontvangen. Of het nu gaat om een beurs, congres of een wat informeler event, we hebben voor iedere situatie hosts en hostesses die uw organisatie vertegenwoordigen zoals u dat wilt.

Retail Services: Specialisten op gebied van parfum en cosmetica, drank, tabak, maar ook elektronica en chocolade

Een nieuw product promoten of een bestaand product nieuw leven inblazen? Onze Retail Services experts weten als geen ander hoe dat aan te pakken. We beschikken over commerciële promotors die gespecialiseerd zijn op het gebied van parfum en cosmetica, drank, tabak, maar ook elektronica en chocolade. Spirit inventariseert uw wensen en stelt aan de hand hiervan een passend salesteam samen.

Reception Services: Volledige outsourcing of tijdelijke receptioniste

Spirit Hosting & Promotions weet als geen ander dat de eerste indruk van een organisatie begint bij de receptioniste of telefoniste. Reception Services kan deze zorg uit handen nemen, of u nu behoefte heeft aan tijdelijke assistentie of denkt aan volledige outsourcing. Omdat we werkzaam zijn in de hostessbranche zit servicegerichtheid bij al onze medewerkers in het bloed. Het ontvangen van gasten, bemannen van de telefooncentrale, maar ook het verzorgen van de planning van het vergadercentrum binnen een organisatie is ons op het lijf geschreven.

Faces: Your brands perfect face

Een opvallende hostess bij een winkelopening, een topgastvrouw bij een chique diner of een markante host bij een flamboyant feest. Faces zorgt ervoor dat er na uw evenement of actie nog lang wordt nagepraat. Door de nauwe samenwerking met professionele stylisten en visagisten wordt de uitstraling gecreëerd die naadloos aansluit bij het imago dat u wilt neerzetten.

Faces is ontwikkeld vanuit Spirit Hosting & Promotions en biedt dezelfde kwaliteit, professionaliteit en servicegerichtheid. Dankzij de uiterst zorgvuldige en strenge selectie weten we keer op keer het juiste gezicht bij een merk of product te vinden. Onze Faces zijn your brands perfect face.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met +31(0)20-6451145 of voor een impressie of meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op www.spirithosting.nl