• 1
  • 2
  • 3
SLS

Over Select Catering en haar partners

Select Catering is specialist op het gebied van hospitality. Als onderdeel van de Sendersens Hospitality Group, bestaande uit Select Catering, Spirit Hospitality Services en Summum Lounge hebben wij bijna 35 jaar ervaring in het vak. Lees hier meer over het ontstaan.
 

Select Catering is opgericht in januari 1986 onder de naam Party Cocktail Team. Wat begon als mobiele cocktailbar op huisfeesten, is uitgegroeid tot professionele catering op het hoogste niveau. In snel tempo vestigde Select Catering zich in toonaangevende musea in Amsterdam als Exclusive en Preffered Partner en behoort sinds jaar en dag tot de top. Met een klein team worden dagelijks de meest uiteenlopende events tot in detail voorbereid en georganiseerd.

 

Door een snel groeiend klantenbestand bouwde Select Catering aan een grote poel ambulante medewerkers. Dit resulteerde in de start van Spirit Hospitality Services in 1990. Sinds die tijd verzorgen zij niet alleen het personeel voor Select Catering, maar zet Spirit tevens gekwalificeerde medewerkers in voor promoties, beurzen én in de front office van diverse organisaties. Met ruim 675 werknemers in dienst is Spirit inmiddels het verlengstuk van een groot aantal gerenommeerde bedrijven

 

In 2012 kwam een prachtige locatie op het vliegveld ter beschikking, waar men mogelijkheden zag voor de start van een luxe lounge. De Summum Lounge is een prachtige vergaderlocatie voor zowel zakelijke als relationele doeleinden. Gelegen in het private jet center van Schiphol, biedt Summum Lounge mogelijkheid voor vergadering, borrel of diner in een luxe ambiance. De Summum Lounge is een unieke samenwerking tussen de drie bedrijven, waarbij Spirit Hospitality Services de hostesses verzorgd en Select Catering het culinaire gedeelte op zich neemt in samenwerking met restaurant De Bokkedoorns.

 

H'Art Museum Hollenkamp & Select Catering zijn per 1 februari 2020 een samenwerking gestart voor de horeca en catering activiteiten van het museum. Charles Hollenkamp heeft meerdere restaurants opgezet zoals Café Restaurant Amsterdam, Dauphine en De Plantage. Select Catering is full service partycateraar en expert op het gebied van catering in museale omgeving. Samen hebben zij de handen ineengeslagen voor deze unieke kans.