Banner Tassenmuseum


Winter in het Tassenmuseum

Tassenmuseum Hendrikje is gelegen in hartje Amsterdam aan de Herengracht. Het museum biedt twee sfeervolle 17e en 18e -eeuwse  stijlkamers die bijzonder geschikt zijn voor speciale gelegenheden. Select Catering heeft samen met Tassenmuseum Hendrikje een aantal exclusieve winterarrangementen samengesteld die ideaal zijn voor de komende feestdagen.

Zo is er het luxe borrelarrangement dat bestaat uit een borrel, waarbij er heerlijke fingerfood items geserveerd zullen worden. Op de tafels vindt u luxe notenmelanges die op ambachtelijke wijze zijn gebrand.

Ook is het mogelijk een vijf gangen walking diner te boeken bestaande uit overheerlijke winterse gerechtjes. Om dit arrangement nog feestelijker te maken kan onze sommelier speciale wijnen selecteren die passen bij deze culinaire parade.

Naast deze twee arrangementen is er ook het sit down diner welke uiterst geschikt is voor een speciale gelegenheid. De gasten zullen warm worden ontvangen met een heerlijk glas prosecco, waarna zij kunnen plaatsnemen aan de feestelijk gedekte tafels.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze arrangementen of ge├»nteresseerd in een vrijblijvende offerte? Kijkt u dan even op de website van Tassenmuseum Hendrikje of bel Select Catering 020-6475888