• Select Banner NOB 2016 v2
 • booddoop ijkantine
 • Select Banner LL Amsterdam
 • Select Banner Lichte Zeden 2016
 • bootdoop-scheepvaartmuseum
 • Select Banner Westergasfabriek
 • Select Banner EYE
 • walkingdiner deduif
 • Loyens
 • Evenement
 • Stedelijk-museum
 • diner westergasfabriek
 • Select Banner NOB 2016 3
 • receptie deduif
 • stefan van sprang vumc
 • Select Banner Lichte Zeden 2016 2
 • Select Banner NOB 2016 2
 • Select-Banner-Museum-3
 • Select Banner Techsummit 2016
 • Select Banner Elfje v2
 • Select-Banner-RijksmuseumAmsterdam3
 • Select Banner Nationale Opera Ballet
 • kerstdiner kantoorpand
 • Select-Banner-RijksmuseumAmsterdam4
 • Select Banner Elfje
 • Select Banner VGMAmsterdam
 • galadiner oudekerk amsterdam
 • Ziggo1
 • Select Banner ZiggoDomeAmsterdam
 • Eye-Film-Museum
 • Eye

Op elke denkbare locatie
 
   creëren wij een sfeervol high-end evenement


Elke locatie is uniek en elk evenement vraagt om een unieke locatie. Select Catering catert op elke gewenste locatie in binnen- en buitenland. Evenementenlocaties, kerken, bedrijfspanden, musea, maar ook buitenlocaties zoals tuinen en pleinen vindt u terug in ons portfolio. Als de museum cateraar van Amsterdam zijn wij ‘exclusive supplier’ in EYE en ‘preferred cateraar’ in onder andere het Rijksmuseum Amsterdam, Scheepvaartmuseum Amsterdam, Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum Amsterdam. Specialist in de Amsterdamse musea, maar uiteraard zijn er nog veel meer locaties waar wij graag een evenement voor u verzorgen. Hieronder vindt u een klein overzicht van locaties waar wij regelmatig mee samenwerken.


Exclusive Supplier:

opening scheepvaartmuseumEYE filmmuseum Amsterdam

EYE biedt ongekende faciliteiten als evenementenlocatie. Met vier filmzalen en zes ruimtes met elk een eigen karakter en kenmerken zijn de mogelijkheden eindeloos. EYE is een prachtige locatie aan het IJ. Er zijn diverse ruimtes waar meerdere mogelijkheden zijn tot het organiseren van uw evenement met prachtig uitzicht op de architectuur van het gebouw of de skyline van Amsterdam. Borrels, recepties, congressen, symposia, festivals, diners staand, zittend of lopend, of zelfs het gehele pand afhuren… Uit ervaring kunnen wij zeggen: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Foyer 283 receptie 100 diner
Arena 300 receptie 120 diner
Room at the Top 100 receptie 70 diner
IJlounge 90 receptie 70 diner
Cinema 2
150 receptie 120 diner
Waterfront 50 receptie 35 dinerPreferred Supplier:

Rijksmuseum AmsterdamRijksmuseum - Amsterdam

Een ontvangst in het Rijksmuseum staat voor een unieke ervaring in een bijzondere omgeving met een culturele meerwaarde. Exclusief dineren tussen de kunst of een bijeenkomst in het grootse Atrium, voor begunstigers en sponsoren van het Rijksmuseum zijn er diverse mogelijkheden.

Atrium Oost
450 receptie 180 diner 266 plenair
Atrium West 450 receptie 180 diner 214 plenair
Auditorium 280 plenair    
Voorhal 450 receptie 140 diner  
Eregalerij 244 diner (recht) 200 diner (rond)  
Nachtwacht 100 diner    
Beeldengalerij 80 receptie 20 diner  
Bibliotheek
75 receptie 60 diner  

Van Gogh MuseumVan Gogh Museum - Amsterdam

Het Van Gogh Museum in Amsterdam heeft wereldwijd de grootste collectie kunstwerken van Vincent van Gogh. Werken als De aardappeleters, De Slaapkamer, maar natuurlijk ook Vincents Zonnebloemen zijn er te bewonderen. Naast werk van Van Gogh bezit het museum een rijke collectie van andere 19e-eeuwse kunst. Werk van tijdgenoten en vrienden, maar ook van Vincents voorbeelden en volgers. Ontdek hoe Vincent zich ontwikkelde als kunstenaar en leer de bijzondere verhalen achter de kunstenaar kennen.

Nodig uw gasten uit voor een exclusief diner, walking dinner of receptie in de nabijheid van Van Goghs meesterwerken. Het programma kan worden verrijkt met een bijzonder kunstthema of een rondleiding door de vaste collectie of wisselende tentoonstelling.

Vanaf september 2015 betreden uw bezoekers het Van Gogh Museum via een spectaculaire glazen entree aan het Museumplein. Dit entreegebouw biedt vele nieuwe mogelijkheden voor bijzondere evenementen.

Rietveldgebouw 250 receptie 100 Sit-down diner
Glazen entree hal 450 receptie 250 Sit-down diner

Mocht u nog meer informatie wensen over het Van Gogh museum dan kan u ook op onderstaande link klikken:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Scheepvaartmuseum AmsterdamHet Scheepvaartmuseum - Amsterdam

Het Scheepvaartmuseum is een toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten, besloten feesten en bruiloften. Het monumentale gebouw uit 1656 is volledig gerenoveerd en beschikt over een aantal multifunctionele ruimtes voor de meest uiteenlopende evenementen. Het Scheepvaartmuseum is perfect bereikbaar zowel met de auto als over het water.
Het Scheepvaartmuseum Amsterdam biedt door de diverse ruimtes vele mogelijkheden. Van al deze ruimtes maakt Select Catering dan ook graag gebruik en leeft zich dan ook graag uit voor de diverse doeleinden. Intieme sitdown diners in de Admiraliteit kamer voor 20 personen; in de Heldenhoek zijn veel diner mogelijkheden met ronde en of rechte tafels, plenaire programma’s of huwelijksinzegeningen. En op het Open Pleyn diverse sitdown diners tussen de 120 en 600 gasten en buffetdiners voor 1200gasten maar ook zeer geschikt voor feesten.

Complete Heldenhoek
350 receptie 280 diner  
- Kamer van Tromp 125 receptie  80 diner  
- Kamer van Heemskerck  125 receptie 80 diner  
- Kamer de Ruyter  175 receptie 120 diner  
Openplein 1.100 receptie 640 diner 700 plenair
Admiraliteitskamer 40 receptie 26 diner  

Stedelijk Museum AmsterdamStedelijk Museum - Amsterdam

Het Stedelijk Museum is het grootste museum voor vormgeving en moderne kunst in Nederland. Het heeft zijn wortels in Amsterdam, en heeft tegelijkertijd een zeer internationale uitstraling. Het Stedelijk is een prachtige locatie voor diner, receptie of feest. De zalen hebben ieder hun eigen karakter en hebben een capaciteit van 16 tot 1000 personen. Sinds de opening van het Stedelijk Museum hebben er tal van spectaculaire evenementen mogen plaatsvinden in de diverse ruimten. Zo zijn er veel intieme sitdown en of walking dinners in het Zadelhoff Café of op de Omloop, recepties en ontvangsten in de Foyer en plenaire programma’s, diners of feesten in het Auditorium. Select Catering heeft hier ook weer de eer gehad om een deel van deze unieke evenementen te mogen verzorgen, waaronder de officiële heropening.

Zadelhoff Cafe
150 receptie 80 diner  
Omloop Zadelhoff 200 receptie 110 diner  
Schiphol Lounge 160 receptie    
Auditorium 250 receptie 100 diner 200 plenair
Totaal Museum 1700 receptie    

NOBNationale Opera en Ballet - Amsterdam

Nationale Opera & Ballet opent graag haar deuren voor uw evenement.

Nationale Opera & Ballet ligt in het hartje van Amsterdam en is makkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Het gebouw beschikt over een spectaculair panoramisch uitzicht over de Amstel en de Magere Brug.

Theaterzaal Ruim 1600 stoelen      
Odeonzaal Theateropstelling: 250 personen

Receptie:

400 personen

Diner: 150 personen  
Foyer Totaal 1600 personen Theateropstelling: 1600 personen Receptie: 1600 personen Diner: 1000 personen

Mocht u nog meer informatie wensen over het Nationale Opera en Ballet dan kan u ook op onderstaande link klikken:
www.operaballet.nl

TogtMuseum Jan van der Togt - Amstelveen

Museum Jan van der Togt is een bijzondere locatie voor uw vergaderingen, recepties, symposia en diners. Te midden van moderne kunst biedt u uw gasten een inspirerende ambiance. Een artistieke beleving, dat is waar het museum voor staat.

Capaciteit  
Receptie 350
Diner 120

Mocht u nog meer informatie wensen over het Museum Jan van der Togt dan kan u ook op onderstaande link klikken:
www.jvdtogt.nl

TassenmuseumTassenmuseum - Amsterdam

Tassenmuseum Hendrikje is uniek gelegen aan de Amsterdamse grachtengordel. Het museum beschikt over twee prachtige stijlkamers afkomstig uit de 17e en 18e eeuw die ideaal zijn voor bijzondere en exclusieve gelegenheden. Beide zalen zullen door hun prachtige en historische details een diepe indruk achterlaten. 

Kleine Stijlkamer tot 40 personen receptie    
Grote Stijlkamer tot 80 personen receptie tot 45 personen sit-down

Louwman MuseumLouwman Museum - Den Haag

Het Louwman Museum in Den Haag beschikt over ‘s werelds oudste collectie aan automobielen. Volgens kenners is deze collectie van ruim tweehonderdvijftig klassieke automobielen één van de mooiste ter wereld. Het museumgebouw waarin deze collectie is gehuisvest sluit perfect aan bij de culturele omgeving van Den Haag. Het Louwman Museum heeft zeven zalen, een theater en een balkon ideaal geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, recepties, vergaderingen of een diner. De Great Hall is als imposante ruimte met een oppervlakte van 1235 m2 ook zeer bruikbaar als expositieruimte.

Great Hall 1000 receptie
Theater 339 theater
Museumplein 300 receptie
Shoichiro Toyoda 300 receptie
Henry Ford 100 receptie
Balkon 100 receptie
Bibliotheek 44 sit-down
Walter Owen Bentley 32 sit-down
Jacobus Spijker 16 sit-down

Summum LoungeSummum Lounge - Schiphol Oost

Doordat de Summum Lounge alleen in zijn geheel verhuurd wordt is exclusiviteit gegarandeerd. Door de verschillende ruimtes zijn er tal van mogelijke doeleinden voor het boeken van de lounge. De grote vergaderkamer (executive boardroom) is beschikbaar tot 26 personen, de kleine vergaderkamer (side boardroom) tot 12 personen. Daarnaast hebben we een grote lounge welke beschikbaar is tot 100 personen en een rookruimte (cigar room) met patio.

Lounge 100 receptie
Executive Boardroom 26 diner
Side Boardroom 12 diner

Gemeente Museum - Den HaagGemeente Museum - Den Haag

Het Gemeentemuseum Den Haag is gehuisvest in het prachtige Art Deco gebouw uit 1935 ontworpen door de architect H.P. Berlage. Het museum beschikt over een aantal culturele topstukken die uiteen lopen van beeldende kunst, complete stijlkamers naar mode en zilver. Het museum is daarom ook een bijzondere locatie voor uw exclusieve bedrijfsevenement, receptie, presentatie of diner. De nieuwe Tuinzaal is uiterst geschikt voor bijeenkomsten tot 700 personen.

  Sit-down Receptie
Tuinzaal 400 700
Aula 200 (theater)  
Hal 100 250
Erezaal 80 130
Grand Café 90 200
Restaurant Gember 220 500

Hooglandse Kerk LeidenHooglandse Kerk - Leiden

De Hooglandse Kerk in Leiden is een unieke locatie voor zakelijke of particuliere evenementen. Denkt u hierbij aan zakelijke bijeenkomsten, presentaties, parallelsessies, recepties of diners.   Het is ook een bijzondere locatie voor een exclusief feest. Deze imposante en historische kruisbasiliek kan in zijn geheel gebruikt worden of door middel van grote schermen verdeeld worden. Ook is er een zalencomplex aan de koorzijde van de kerk.

  Sit-down Receptie
Moriaanzaal 65 (theater) 80
Tuinzaal 60 100
Bovenzaal 60 (theater)  
Kerk 940 1500

Hooglandse Kerk LeidenHallen Studio's - Amsterdam

De Hallen Studio’s is een bijzondere en exclusieve locatie in hartje Amsterdam waar sfeer, beleving, comfort en moderne techniek op een unieke manier samenkomen.
In de Hallen Studio’s is inmiddels al vorm gegeven aan een zeer brede diversiteit aan evenementen.

Studio 1  
Theateropstelling 300 personen
Dineropstelling rond 250 personen
Borrel/walking dinner 350 personen
Feest 500 personen

Studio 2  
Theateropstelling 450 personen
Dineropstelling rond 400 personen
Borrel/walking dinner 600 personen
Feest 800 personen

Mocht u nog meer informatie wensen over de Hallen Studio's dan kan u ook op onderstaande link klikken:
http://www.dehallenstudios.nl/Overig:

Spoorweg museum | Werkspoorkathedraal |
Werkspoorkathedraal
 
3500 receptie 2500 diner
Felix in de steigers |
Felix in de steigers
400 receptie 160 diner
Tropenmuseum |
Tropenmuseum
800 receptie 280 diner
Tobacco Amsterdam |
Tobacco Amsterdam
450 receptie 240 diner
Under Current Amsterdam |
Under Current Amsterdam
600 receptie 480 diner
Oude kerk Amsterdam |
Oude kerk Amsterdam
2000 receptie 1100 diner
IJkantine Amsterdam |
IJkantine Amsterdam
400 receptie 180 diner
Westergasfabriek Amsterdam |
Westergasfabriek Amsterdam
De Duif Amsterdam |
De Duif Amsterdam
500 receptie 360 diner
Concertgebouw Amsterdam |
Concertgebouw Amsterdam
3500 receptie 2000 diner
Kromhouthal Amsterdam |
Kromhouthal Amsterdam
2300 receptie 1800 diner
 
3 Break-out rooms: 50-350 personen
Dansstudio en danstheater: beiden 250 personen
 
Verder:
- eigen haven met aanlegplaatsen rondvaartboten;
- 200+ eigen parkeerplaatsen (gratis)
Passenger Terminal Amsterdam |
Passenger Terminal Amsterdam
   
Olympisch Stadion Amsterdam |
AFAS Live Amsterdam | Cobra Museum Amstelveen | Mare Kerk Leiden | Pieterskerk Leiden |
Pieterskerk Leiden
   
Radio Kootwijk |
Radio Kootwijk
1000 receptie 450 diner
Mediapark Hilversum |
Mediapark Hilversum
10.000 gasten
The Talent Factory s' Hertogenbosch | Maassilo Rotterdam |
Maassilo Rotterdam
1000 receptie 700 diner
Central Studio’s Utrecht |
Central Studio’s Utrecht
 
3500 receptie 900 diner
Arendshoeve Aalsmeer |
Arendshoeve Aalsmeer
 
   
Rijtuigenloods Amersfoort |  Koepelkerk Amsterdam |
Koepelkerk Amsterdam
   
Ziggodome |
Ziggodome
   
SugarCity 
SugarCity
   


Maar ook op ieder andere locatie zijn wij u graag van dienst, bijvoorbeeld bij u op kantoor!
beschikbaarheid